Over mij

Mijn grootste hobby's zijn werken met honden, schilderen en fotograferen.
Deze drie dingen zijn goed te combineren. Ook wandel ik graag in de natuur en maak dan graag mooie natuurfoto's. Deze zijn terug te vinden op http://art-of-nature.webnode.nl.
Ik ben ook in te huren als fotograaf. Kijk hier voor onder Fotografie op deze site.
Zo maak ik regelmatig foto's van de trainingen bij Cazanshondencentrum. En doe ik fotosessies van huisdieren, kinderen, feestjes etc.

De verkoop van de schilderijen gaat in overleg, niet alle schilderijen kunnen worden opgestuurd, zoals de ingelijste 'patrijspoorten'. Deze zijn erg zwaar en de vervoerskosten worden dan erg duur.
Bij het verkoopbedrag komen dus ook nog de verzendkosten als het opgestuurd moet worden, maar die kunnen verschillen per schilderij.
Ik ben betrokken bij Stichting hondenbemiddeling een eigen hok (www.eeneigenhok.nl) . Deze stichting kan heel goed extra geld gebruiken. Daarom gaat een deel van de opbrengst naar de stichting. Soms wordt er een schilderij geveild voor het goede doel, zo is het volgende schilderij geveild voor giro 555, voor de Filipijnen. Tijdens het benefietconcert in Lekkerkerk.

Onderstaand schilderij heb ik gemaakt als cadeau voor de  Fysiotherapie de Waterpoort  in Krimpen a/d Lek (http://www.fysiokrimpen.nl/) waar het achter de balie hangt. Het is een acryl gebaseerd op het nieuwe logo.

   

 

Contact

Artfeelings (Joke Rietveld) Krimpen aan de Lek
06-41047947 artfeelingsfotografie@gmail.com